U bent op zoek naar een visboot die tegen een stootje kan, berekend is op de verschillende Hollandse en Belgische wateren Ún volledig toegesneden op uw favoriete manier van vissen? Kijk dan eens naar een Rhea Gipsy visboot. De kans dat u die op het water aantreft, wordt steeds groter, want steeds meer sportvissers ontdekken welke voordelen de Rhea Gipsy visboten allemaal te bieden hebben.

Rhea maakt in het jaar 2000 als eerste korte metten met de misvatting dat een goede visboot van aluminium moet zijn door met de polyester Gipsy 430 op de markt te komen. In nauwe samenwerking met ervaren sportvissers wordt bovendien de Rhea Gipsy V430 ontwikkeld, die speciaal ingericht is voor het populaire verticaalvissen op snoekbaars. In 2003 volgt het paradepaardje onder de Gipsy’s, de V480. Deze boot is eveneens speciaal ontworpen voor de verticaalvisserij, maar is groter. Rhea Gipsy visboten zijn tevens bij uitstek geschikt voor het vissen op snoek. Ook bij meervalvissers vallen de Gipsy visboten bijzonder goed in de smaak, vooral vanwege hun perfecte drifteigenschappen en ongekende stabiliteit.


Alle Gipsy’s kunnen geheel naar eigen idee worden ingedeeld met een visbun met elektrische pomp, hengelkast, extra opbergkast en een stuurconsole. Deze zijn ook naderhand nog te leveren en in te bouwen. Gipsy visboten zijn volledig met de hand gemaakt en dus uniek. Ook omdat ze dubbelwandig zijn en wat tussen de twee polyester schalen zit verwerkt, namelijk watervast verlijmd hechthout, speciaal voor de montage van stoelpoten, hengelsteunen, visfinders en dergelijke. U kunt deze accessoires zo monteren dat die ook jaren later nog onwrikbaar vast zitten! Speciale PVC buizen maken het mogelijk alle elektrische bedrading onzichtbaar weg te werken. Ook het monteren van een boegmodel elektromotor is geen enkel probleem, de Gipsy’s zijn er speciaal op berekend. Kortom, met al uw mogelijke wensen is rekening gehouden!