Modellen

Rhea Gipsy 430
Is vervangen door de V430.

Rhea Gipsy V430
De Rhea Gipsy modellenreeks is ooit begonnen met een 4,30 meter lange, dubbelwandige, polyester visboot met een achterbank die over de gehele breedte van de boot liep. Op een gegeven moment was er een slimme snoekbaarsvisser die zei: “Die achterbank zit in de weg bij het verticaalvissen.” En dus hebben we de achterbank ingekort, om beenruimte te creëren. De V430 was geboren, een visboot waarmee het comfortabel backtrollen is!

Rhea Gipsy V430 LX ( geïntegreerde hengel- en opbergkast)
Dit model is hetzelfde als de basis  V430 echter in een luxe uitvoering de hengel- en opbergkast zitten er namelijk standaard in.


Rhea Gipsy V480
Al snel bleek er ook behoefte te bestaan aan een grotere Gipsy, voor de wat ruigere wateren. In 2003 presenteerde Rhea de eerste Gispy V480, een dijk van een (zelflozende) visboot, met een zee van ruimte, eveneens zeer geschikt voor het verticaalvissen. De V480 bezit uitstekende vaar- en drifteigenschappen en is ongekend stabiel. Hierdoor wordt hij tevens zeer gewaardeerd door snoek- én meervalvissers. Zij roemen de V480 bovendien om het enorme werpplateau.

Als U meer wilt weten over onze Rhea Gipsy visboten dan kunt u naar brochures downloaden gaan, hier vindt u brochures per model.