Waarschuwing!

Helaas worden er in Nederland verschillende kopieŽn van Rhea Toerboten te koop aangeboden. Met name de oude modellen van de Rhea 430, Rhea 460 en Rhea 500 worden veelvuldig gekopieŽrd. Deze boten worden meestal onder een andere naam op de markt gebracht of als originele Rhea met schoonheids- of constructiefouten. Dit is niet waar!

De bedrijven die deze kopieŽn verkopen ontbreekt het niet alleen aan inspiratie om zelf een boot te ontwikkelen maar ook aan gedegen vakkennis. De kwaliteit en levensduur van deze replica's zijn absoluut niet van het niveau als van een echte Rhea.

Rhea Toerboten worden sinds 2010 bij de firma Polywaard in Heerhugowaard op de Maxwellstraat 2 (N-H)Holland gebouwd en dus niet op andere locaties in Medemblik, Polen of Rusland.

Een originele Rhea Toerboot is te herkennen aan:

1) Het originele Rhea CE plaatje aan de achterzijde van de binnenboot.
2) de eerste vijf letters van de HIN-code die gemonteerd is aan de achterzijde van de romp vlak onder de stootband te weten: NL-RHH.

Mocht u twijfelen of verder nog vragen hebben, kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen. Telefoon (072 - 571 77 51)