Modellen voor buitenboord motor


Rhea Toerboot 380 classic
is uitstekend te gebruiken als comfortabele toer-, vis- of volgboot.
De Rhea 380 classic heeft vele gunstige eigenschappen en is modern vormgegeven. Heeft zowel voor als achter opbergruimte en een polyester roeibankje. Voor de sportievelingen onder ons is het van belang om te weten dat deze boot ook heel goed te roeien is.
De Rhea 380 wordt standaard geleverd met kabelaring, de romp kleur blauw, groen of bordeaux rood en een teakhouten latje op het dek.


Rhea Toerboot 430 Classic
is een toppertje.
Voor zijn afmetingen zeer stabiel. Standaard heeft dit model een vlakke vloer, ge´ntegreerde opstapjes welke worden belegd met teak, kabelaring en een romp kleur blauw, groen of bordeaux rood. Dit alles zorgt ervoor dat u zeer comfortabel kunt toeren of vissen. Door deze boot te voorzien van RVS-voorrailing en een zij-stuurconsole of middenstuurconsole is zij ook om te bouwen tot een snelle sportboot.


Rhea Toerboot 450 Classic
is een kwaliteitsboot met veel allure.
De boot biedt veel zitgelegenheid dmv. de langsbanken en deze langsbanken zijn voorzien van opbergruimte. De boot wordt standaard zeer compleet geleverd. Met teak belegde opstapjes geïntegreerd aan de binnenzijde van de boot, RVS voor- en achterrailing, zij-stuurconsole, kabelaring en de onderboot in de kleuren rood, groen of blauw.


Rhea Toerboot 510 Elegance
Het vlaggenschip uit de Rhea-boten lijn is vernieuwd.
De boot heeft nu extra opbergruimte onder de langsbanken en heeft een ankerbak in het dek gekregen. Verder zijn er met teak belegde opstapjes ge´ntegreerd aan de binnenzijde van de boot die het instappen makkelijker maken. De Rhea 510 is een boot die ongeŰvenaard is in zijn klasse wat betreft leefruimte en afmetingen. Zij heeft de nostalgische uitstraling van een sloep, maar door haar uitgebalanceerde romp vaart zij indien gewenst, ook als een sportboot. Kortom vele wensen verenigd in ÚÚn boot

Nieuw
Rhea Toerboot 600 Elegance
is een topmodel in het leveringsprogramma.
Het is een boot die voldoet aan de huidige wensen om ruimer, luxer en ook sneller te kunnen varen. De Rhea 600 is zeewaardig en dat maakt haar in combinatie met bv. een 50pk buitenboord motor ook zeer geschikt om een tripje te maken over de Waddenzee of de Zeeuwse wateren. De boot heeft heel veel bergruimte en kan ook voorzien worden van een toilet gascomfoor en fonteintje.

Als U meer wilt weten over onze Rhea toerboten dan kunt u naar brochures downloaden gaan, hier vindt u brochures per model.