Modellen met electro-aandrijvingNieuw
De Rhea Toerboot 450 Classic
is nu ook met een elektro motor te verkrijgen.
Deze elektro motor is een aanhangmotor en wordt bestuurd met een stuurwiel net zoals bij een buitenboordmotor. De motor is een 1600 Watt motor van 24 volt en wordt compleet geleverd met 2x accu, lader en een 4 standen schakelaar (2x vooruit en 2x achteruit).
De Rhea 450 is een kwaliteitsboot met veel allure.
De boot biedt veel zitgelegenheid dmv. de langsbanken en deze langsbanken zijn voorzien van opbergruimte. De boot wordt standaard zeer compleet geleverd. Met teak belegde opstapjes geïntegreerd aan de binnenzijde van de boot, RVS voor- en achterrailing, zij-stuurconsole, kabelaring en de onderboot in de kleuren rood, groen of blauw.

Vernieuwd
Rhea Toerboot 510
Het vlaggenschip uit de Rhea-boten lijn is vernieuwd en is nu ook verkrijgbaar met een onderbouw electro motor. De Rhea 510 Electro wordt standaard geleverd met een A22 electro motor, deze motor wordt onder de boot gemonteerd. De motor is 2200 Watt en 36 Volt en wordt geleverd met 3x accu, acculader, electronische regelaar, accumeter, kabels en noodschakelaar. De accu´s kunnen in de achterbank geplaatst worden of ze kunnen in de accubak voor de stuurpaal geplaatst worden. Deze accubak doet dan tevens dienst als tafel. De plaats waar anders de buitenboord motor hangt wordt voorzien van een zwemplateau met zwemtrap.
De boot heeft opbergruimte onder de langsbanken en heeft een ankerbak in het dek gekregen. Verder zijn er met teak belegde opstapjes geïntegreerd aan de binnenzijde van de boot die het instappen makkelijker maken. De Rhea 510 is een boot die ongeëvenaard is in zijn klasse wat betreft leefruimte en afmetingen. Kortom vele wensen verenigd in één boot

Als U meer wilt weten over onze Rhea toerboten dan kunt u naar brochures downloaden gaan, hier vindt u brochures per model.